Καλωσήρθατε

Αγαπητοί φίλοι του Αμερικάνικου μπιλιάρδου από όλο τον κόσμο,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω την ίδρυση της Ελληνικής Ένωσης Αμερικάνικου Μπιλιάρδου η οποία θα λειτουργήσει ως επίσημη αρχή του παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Ένωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα βασισμένο αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία, και έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αμερικάνικου Μπιλιάρδου (EPBF – European Pocket Billiard Federation) για να σχηματίσει αποστολές παικτών στο επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2015, μεταξύ 12ης και 22ας Απριλίου στο Algarve της Πορτογαλίας.

Θα είναι τιμή μου να ηγούμαι ενός σωματείου που θα εκπροσωπεί μερικούς από τους καλύτερους πρωταθλητές μας, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος (4ος στην τρέχουσα κατάταξη των Eurotour της EPBF, 3ος στο US open 9ball 2014, δύο φορές μέλος της νικήτριας Mosconi Team Europe το 2012 και 2014) και ο Αλέξανδρος Καζάκης (Πρωταθλητής Ευρώπης 2015 στο 10μπαλο και 11ος στην τρέχουσα κατάταξη των Eurotour της EPBF).

Οι φίλοι μας θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για την ένωση και να ακολουθήσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα και τα νέα μας μέσα από την ήδη ενεργή σελίδα μας στο facebook (“HPBU”) και την επίσημη ιστοσελίδα μας εδώ.

Για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση, παρακαλώ επικοινωνήστε ελεύθερα μαζί μας.

Κάθε είδους βοήθεια θα γίνει δεκτή με ευγνωμοσύνη.

Με θερμούς μπιλιαρδικούς χαιρετισμούς,

Ανδρικόπουλος Πέτρος
Πρόεδρος HPBU